Bune

Posted: August 21, 2009 in Bune

Da. Nu ma plang. Sunt destule chestii bune care mi se intampla in momentul de fata. Am fost cu flo la Radauti, unde a fost genial. A fost …foarte foarte fain. Recomand oricui. A fost si pe la mine pe la tara, a fost oarecum distractie, in cel mai rau caz a fost timp de calitate. Am ajuns acasa, a fost o seara faina, dupa asta relax…o liniste si o pace atat de frumoasa. Azi am fost de-aiurea pe dealuri pe langa Piatra Neamt..3 caldari, garcina, carlomanu, sate..drumuri de tara…padure…etc. Foarte fain. Liniste, veverite, umbra, apa de fantana, voie buna. Am plecat la pranz, am ajuns seara. Acum stau cu burta plina (a fost o masa imbelsugata). Scriu. Ascult Gojira – The way of all flesh. Beau cola.

Alta chestie. Ca eu sa imi incep macar visul de a canta cu flo ceva ce nu se canta inca in masura in care s-ar trebui in Romania, imi trebuie macar o mica suma de bani pt a plati sala de repetitii pe ora. Cand o sa inceapa facultatea si o sa mergem inapoi in iasi chiar vrem sa putem pune cap la cap multele idei pe care le avem ca sa scoatem cateva melodii poate ne baga cineva in seama mai departe si reusim sa ne acoperim macar cheltuielile ulterioare. Ca sa am bani, pun la vanzare un tablou de 50 x 40 cm, acrilic pe panza. Poate il vrea cineva, mie imi place si e singurul color care imi place din toate pe care le-am facut. Nu as vrea sa il vand, dar chiar vreau sa incep macar daca nu sa duc la implinire visul asta. Asa ca, judecand dupa cat au costat materialele si cata munca am depus, il dau cu 150 de lei. Mi-ar ajunge de 6 repetitii de cate 2 ore. Macar atat sa scot pe el. Daca il vrea cineva, sa-mi spuna si discutam in continuare.
La_fenetre_est_ouvert_II_by_sicfuck

Calitatea pozei nu denota si calitatea desenului.

Daca cineva are chef sa-si decoreze casa cu niste tablouri, va rog contactati-ma, sunt dispus sa lucrez cat pot vara asta, si chiar in timpul facultatii. Da, it’s a long shot, dar ganditi-va ca eu nu vreau decat sa-mi duc alte visuri mai departe, nu sa frec banii aiurea pe bautura.
Mai am si asa ceva:

Obscure_by_sicfuck

Asta e gravura, mai exact procedeul “dry point” sau “ac rece”.  Puteti gasi AICI explicatia mai exact ca sa stiti de ce cer si pe asta destul de mult. E multa multa munca. Si materialele au costat ceva. Am 3 exemplare, si avand in vedere ca sunt de marime A4, sunt 50 de lei bucata.

So: Prima lucrare – 150 lei  (50/40 cm)
A doua lucrare – 50 lei  (30/22 cm)

In rest, salutare. Ascultati muzica bune, nu dati prioritate batranilor, nu loviti cainii, nu fugiti de urs, beti responsabili, donati banii pe care i-ati cheltui in 2 zile fara sa va ramana dupaia nici macar o amintire placuta. (preferabil oamenilor care au nevoie de ei ca sa produca ceva mai departe, nu celor care ii consuma la fel de repede precum i-au primit).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s